Crowdfunding: steun Partij Blanco!

We lanceren een crowdfundingcampagne met een duidelijk doel: 10.000 euro inzamelen.

Waarom Blanco steunen?

Als nieuwe partij vol geëngageerde en getalenteerde mensen doen we hard ons best om elke dag een beetje meer ingeburgerd te geraken in het Belgische politieke landschap. Maar om écht bekend te worden bij het grote publiek is er nog een hele weg te gaan!

Ons doel is om een kandidatenlijst in te dienen in alle 11 Belgische kiesdistricten en zo alle Belgische kiezers bij de federale verkiezingen op 9 juni 2024 de optie te geven hun stem uit te brengen op Partij Blanco.

Om dit te bereiken, hebben we uw steun hard nodig.

Elke euro telt en we zijn dankbaar voor elke steun, groot of klein. Help ons Partij Blanco onder de aandacht te brengen en bekend te maken bij het grote publiek. Samen kunnen we ons doel van €10.000 bereiken!

Deel deze campagne en doneer! Hartelijk dank voor uw vrijgevigheid en voortdurende steun.

Het geld wordt ingezameld op de rekening van VZW Blanco via het beveiligde platform Stripe.

Objectief

0

Stand op 21-03-2024

0

Waar gaat uw kostbare steun naartoe?

  • Flyers - 2.500 €

    Om onze partij en ons programma bekend te maken, hebben we flyers nodig. Elke euro die aan dit materiaal wordt uitgegeven, helpt ons om ons project bekend te maken. 

  • Promotievideo - 4.500 €

    We willen een promotiefilmpje van hoge kwaliteit maken om het project van Partij Blanco en het belang ervan uit te leggen. Dank zij een aantal vrijwilligers werd er al een mock-up (ruwe versie) van deze video gemaakt. Aan het verder laten afwerken tot een video van hoge kwaliteit door gespecialiseerde technici hangt een stevig prijskaartje. Dank zij deze video kunnen we een nog grotere publiek bereiken en de aandacht op ons vestigen. 

  • Adverteren - 3.000 €

    Adverteren is nog steeds de meest effectieve manier om een groot publiek te bereiken. Uw gift zal bijdragen aan de financiering van verschillende reclamecampagnes om onze partij in het hele land onder de aandacht te brengen. 

Doneer nu

PayConiq of directe storting

Rekeningnummer van Partij Blanco: BE87 0689 4542 6994