Crowdfunding: steun Partij Blanco!

Dankzij jullie hebben we ons eerste doel van 10.000 € overschreden. Volgende doel: 25.000 € om een effectieve online campagne te financieren.

Waarom Blanco steunen?

Als nieuwe kleine beweging van betrokken burgers die een steen willen verleggen, zetten wij ons elke dag opnieuw in om een plaatsje te kunnen verwerven in het politieke landschap. Maar het blijft lastig om bekendheid te verwerven bij het grote publiek.

Na het indienen van onze kandidatenlijsten in alle 11 Belgische kieskringen is het onze doelstelling om aan alle kiezers te laten weten dat er met Partij BLANCO op 9 juni, voor de federale verkiezingen, een nieuw alternatief bestaat voor zij die vinden dat geen enkele partij hun stem verdient.

Om daar te geraken hebben we uw hulp nodig.

Wij zijn ongelooflijk dankbaar voor elke vorm van steun die we mogen ontvangen, en elke euro telt. Help ons om Partij BLANCO kenbaar te maken bij het grote publiek. Deel deze campagne, help ons voorstel mee te verspreiden in uw netwerk of doe een financiële bijdrage. Samen kunnen we ons doel bereiken.

Het geld wordt gestort op de rekening van de vzw Blanco via het beveiligde platform Stripe. Uw steun mag niet hoger zijn dan € 500 en is fiscaal niet aftrekbaar.

Objectief

0

Stand op 21-04-2024

0

Waar gaat uw kostbare steun naartoe?

Vergoeding - 0 €

Your Subtitle Goes Here
3

Iedereen die meewerkt aan Partij BLANCO doet dit op volledig vrijwillige basis.

 

Promotiemateriaal – 7.500 EUR

Your Subtitle Goes Here
3

Flyers, affiches, immoborden, spandoeken, etc. om Partij BLANCO zichtbaarder in het straatbeeld te hebben en om mensen te kunnen informeren.

 

Video - 4.500 €

Your Subtitle Goes Here
3

Deze verklarende video werd gemonteerd om uit te leggen wat de impact is van een blanco, ongeldige en afwezige stem, en om ons voorstel m.b.t. het kunnen kiezen voor een niet-toegewezen zetel toe te lichten.

 

Werkingskosten - 4.000 €

Your Subtitle Goes Here
3

Website, hosting, verzekeringen, bank-, post- en juridische kosten…

 

Social media campagnes - 6.000 €

Your Subtitle Goes Here
3

We kunnen niet opboksen tegen de budgetten die andere partijen tegen advertenties op social media aangooien, maar ook daar moeten we proberen onze boodschap zichtbaar te maken aan het grote publiek.

 

Publieke evenementen - 3.000 €

Your Subtitle Goes Here
3

Organisatie van persconferenties (zaal, huur materiaal, persmappen, koffie, etc.), publieke bijeenkomsten met kandidaten en sympathisanten…

 

Doneer nu

PayConiq of directe storting

Rekeningnummer van Partij Blanco: BE87 0689 4542 6994